Πάρος – Δ.Σ: Παραίτηση "βόμβα" του Αντιπροέδρου Β. Ρούσσου - Δείτε το επίμαχο βίντεο και την απρόσμενη αντίδραση του Αντιδημάρχου! (Βίντεο) Κύριο

Σαν βόμβα "έσκασε" στην Πάρο η είδηση ότι ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βατίστας Ρούσσος, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του εξηγώντας σε επιστολή του το λόγο.

Το psts.gr ήταν "παρών" στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 30ης Σεπτεμβρίου κατά την οποία ανέκυψε ο λόγος παραίτησης του κ. Ρούσσου, με την επίμαχη σκηνή να καταγράφεται σε βίντεο.

Σημειώνεται -  έτσι για την ιστορία - ότι ο κ. Ρούσσος διακόπηκε ενώ μιλούσε, από την Πρόεδρο του Δ.Σ. στα 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα - σύμφωνα με το καταγεγραμμένο βίντεο.

Μάλιστα, μετά το περιστατικό και την αποχώρηση του κ. Ρούσσου από την αίθουσα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου κ. Α. Άγουρος, έσπευσε μιλώντας εντόνως στην Πρόεδρο να υποστηρίξει τον κ. Ρούσσο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

{https://youtu.be/vnfEmEH7KOE}

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos