Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς Κύριο

15 Οκτωβρίου 2024 13:09

Η Δημοτική Επιτροπή στην τακτική συνεδρίαση που διεξήχθη στις 11 Οκτωβρίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, σύμφωνα με την υπ' αρ. 300/2024 απόφασή της, ενέκρινε:

1) την υπ' αριθμ. 16Α/2024 μελέτη, της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων Δήμου Πάρου»,

2) την πραγματοποίηση δαπάνης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος, για την ανώτερο δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών, προϋπολογισμού 117.204,80 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%, και

3) την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής. Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα (ομάδες):

ΟΜΑΔΑ Α΄, «Περισυλλογή και μεταφορά επικίνδυνου η βαριά τραυματισμένου ζώου» εκτιμώμενης αξίας 2.480,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

ΟΜΑΔΑ Β΄, «Κτηνιατρικές Υπηρεσίες» εκτιμώμενης αξίας 64.728,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

ΟΜΑΔΑ Γ΄, «Φιλοξενία» εκτιμώμενης αξίας 49.996,80 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Το κόστος της εν λόγω παροχής υπηρεσιών θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου.

Η ανωτέρω δαπάνη έγκειται στην αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης της διαδικασίας ανάθεσης της ανωτέρω δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών που αφορά την ορθή διαχείριση των αδέσποτων ζώων, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πάρου, στηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμα τους στην ζωή, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos