προκειμένου να δουν από κοντά την πορεία των εργασιών για τη διαμόρφωση των δύο ειδικών σχολείων. Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τα συνεργεία που έχουν αναλάβει το έργο κι έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής η διαμόρφωση δύο αιθουσών για το Ειδικό Νηπιαγωγείο και έξι για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, με έδρα τη Νάουσα.
Έχουν γίνει ακόμη οι τουαλέτες (με ράμπες) και απομένουν ακόμη οι ελαιοχρωματισμοί και κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το έργο. Αναμένεται επίσης μέχρι μέσα Αυγούστου ο ειδικός εξοπλισμός για τα δύο ειδικά σχολεία από τις Κτηριακές Υποδομές.
Τόσο ο κ. Κασαπίδης όσο κι η κ. Χατζηγεωργίου εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών και δήλωσαν αισιόδοξοι σε σχέση με τη λειτουργία των δύο ειδικών σχολείων με την έναρξη του σχολικού έτους τον Σεπτέμβριο.