Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Στο πλαίσιο υλοποίησης των από 15.05.2015 Πρωτοκόλλων Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πάρου και του Ερευνητικού Εργαστηρίου Συστημάτων Γεωπληροφορικής και Μεταφορών SOCRATES του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας, έγινε τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2015, 13:00΄-17.00΄ -μετά από σχετική Πρόσκληση του Δημάρχου κ. Μ. Κωβαίου (αρ. πρωτ. 8277/22.06.2015) προς τις υπηρεσίες του Δήμου Πάρου και λοιπούς φορείς- Συνάντηση Εργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου, με θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 Ώρα: 20:00 Παροικία-παραλία Ζωοδόχου Πηγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η διαδικασία συζήτησης για την εξουσιοδότηση της Βουλής στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, στη βάση του κειμένου της πρότασης. Όπως προκύπτει, η κυβέρνηση την κατέθεσε ως σχέδιο νόμου με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ακύρωση της «Κάρμεν», της φιλόδοξης παραγωγής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στερεί τζίρο περίπου 600.000 ευρώ. Χθες, η Λυρική, κατόπιν συνεννόησης με το Φεστιβάλ Αθηνών, αποφάσισε να αναβάλει τις τέσσερις παραστάσεις που επρόκειτο να δώσει στο Ηρώδειο (26, 28, 30, 31/7) για τον απλούστατο λόγο ότι αμέσως μετά την προκήρυξη του δημοφίσματος, η προπώληση κατέρρευσε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα κρίση ομήρων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς πλανάται στον ορίζοντα, ύστερα από την ανακοίνωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου ότι δύο πολίτες της χώρας του κρατούνται στην ελεγχόμενη από την ισλαμική, παλαιστινιακή οργάνωση Λωρίδα της Γάζας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικά 823 μετανάστες διασώθηκαν σε οκτώ διαφορετικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη, ενώ ανασύρθηκαν 12 νεκροί, ανακοίνωσε τη χθεσινή νύχτα η ιταλική ακτοφυλακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos