Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

-Πετυχημένη παρουσία σε Βρυξέλλες, Τελ Αβίβ και Μιλάνο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου, για την λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 18:21

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 19/02/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, συνήλθε εκτάκτως την 14-02-2016 και αφού εξέτασε τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, αποφάσισε ομόφωνα κι εξέδωσε το εξής ψήφισμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14-02-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί απασχολούσε παράνομα, ως υπάλληλο, έναν 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, που επίσης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετική εμφάνιση από την Έμμη Ιωακειμίδου στο πένταθλο γυναικών καθώς βρέθηκε στη δεύτερη θέση, πίσω από την Σοφία Υφαντίδου του Πανναξιακού με 3.409 βαθμούς.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Αλέξανδρος κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ σημειώνοντας επίδοση 19.08.74 (το προηγούμενο από το 2015, 19.11.07).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μειώσεις στις επικουρικές άνω των 170€, γενναίο «ψαλίδι» σε εφάπαξ και μέρισμα, αυστηρό πλαφόν στις πολλαπλές συντάξεις και Εθνική Σύνταξη δύο ταχυτήτων μπαίνουν στο τραπέζι για να αποφευχθούν μειώσεις στον βασικό κορμό των κύριων συντάξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια «γενοκτονία», με «δράστη» τη φύση συντελείται στην Ανταρκτική, όπου περίπου 150.000 πιγκουίνοι Αντελί πέθαναν εξαιτίας ενός γιγάντιου παγόβουνου, το οποίο τους απέκλεισε την πρόσβαση σε τροφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αιφνίδιος θάνατος του Αντονίν Σκάλια, ενός από τα πιο συντηρητικά μέλη του αμερικανικού Ανωτάτου Δικαστηρίου, αφήνει το δικαστήριο μοιρασμένο εξίσου σε συντηρητικούς και φιλελεύθερους δικαστές. Και δίνει στον Ομπάμα την ευκαιρία να προτείνει τον διάδοχό του, αλλάζοντας τις ισορροπίες για τον επόμενο πρόεδρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos