Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου προχώρησε πριν από λίγες ημέρες σε αντικατάσταση των παλιών σκουριασμένων και πλήρως φθαρμένων αυτόματων πυρσών του αλιευτικού καταφυγίου Παροικίας που βρίσκεται στη θέση Βίντζι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 20:25

Ανακοίνωση ττης Τ.Ε Ν. Κυκλάδων του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ καταγγέλλει το μαντρόσκυλο του κεφαλαίου, τη Χ.Α , που, χύνοντας το φασιστικό και εθνιστικό της δηλητήριο, οδήγησε στη ματαίωση της παρέλασης στο Εμπορείο της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 18:49

Νεκρό δελφίνι στην Ψιλή Άμμο Νάξου

Μάρτυρες ενός λυπηρού συμβάντος έγιναν το πρωί της Κυριακής τα μέλη του Συλλόγου Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου, όταν ειδοποιήθηκαν για ένα νεκρό δελφίνι που βρέθηκε στην παραλία "Ψιλή Άμμος" στη Νάξο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η είσοδος της τεχνολογίας είναι η μεγάλη αλλαγή που έρχεται κατά την εξέταση των υποψηφίων οδηγών που επιθυμούν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή Συνοδών Έργων για τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης στη θέση Πέπονας Παροικιάς», που έλαβε χώρα την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο διάστημα από 18 έως 22 Οκτωβρίου η εκδρομή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναβλήθηκε για 10η συνεχή φορά, η εκδίκαση της υπόθεσης προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών Πάρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 03η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (Πλατεία Ελευθερίας – ΡΟΔΟΣ) , με θέμα ημερήσιας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της ημέρας στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ η αγωνιστική της Σούπεριλγκ κλείνει με το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos