Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Υπογράφηκε σήμερα η υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο 2018-2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για μια εξαιρετική παρουσίαση της Άνω Μεράς Μυκόνου, όπως εξάλλου φανερώνει και ο τίτλος της έκδοσης, «Άνω Μερά – η Μύκονος του χωριού»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ατομικές επιχειρήσεις που το 2018 είχαν τζίρο μέχρι 10.000€, μπορούν να απαλλαγούν από τη χρέωση ΦΠΑ και από τη τήρηση βιβλίου Εσόδων-Εξόδων, από 1/1/2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το άρθρο 25 του ψηφισθένοτς νομοσχεδίου με τίτλο: «Επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ... και άλλες διατάξεις.» τροποποιείται το άρθρο 130 του π.δ.26/2012 και επανέρχεται σε ισχύ η καταργηθείσα με το άρθρο 377 παρ. 1 περ. 58 του ν.4412/2016 διάταξη της παρ.2 του άρθρου 130 του Π.Δ.26/2012, σχετικά με την διαδικασία προμήθειας των εκλογικών ειδών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση των νησιωτών της Κέας για την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κέα, έφερε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 25-12-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για άλλη μια χρονιά συγκέντρωσαν ειδή πρώτης ανάγκης και τα προσέφεραν σε ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ησυχία θα λέγαμε ότι επικρατεί στο σημερινό κουπόνι, με τα παιχνίδια να είναι λίγα και τις επιλογές μετρημένες. Το Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ για την Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου, και μας απασχολεί στοιχηματικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το άρθρο 14 του Ψηφισθέντος Σχεδίου Νόμου: «Επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ... και άλλες διατάξεις.» εισάγεται ειδική ρύθµιση η οποία δίνει τη δυνατότητα ανέγερσης κοινωφελών κτιρίων εκπαίδευσης και υγείας, σε οικόπεδα άρτια και οικοδοµήσιµα που βρίσκονται εντός εγκεκριµένου ρυµοτοµικού σχεδίου, εντός ορίου οικισµού προ του 1923 ή εντός ορίου οικισµού κάτω των 2.000 κατοίκων, ιδιοκτησίας του οικείου φορέα, χωρίς προηγούµενη τροποποίηση του αντίστοιχου ρυµοτοµικού σχεδίου και εφόσον:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε παρακάτω ένα video που έχει γίνει και τι σκαρφίζεται ένας ευκατάστατος ηλικιωμένος για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos