Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Μετά από διαπραγματεύσεις δώδεκα ημερών - Είναι καλά στην υγεία τους και επιστρέφουν στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβουλές στους Έλληνες να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τον κορονοϊό δίνει ομογενής καθηγητής, επισημαίνοντας ότι θα έρθει και τρίτο κύμα της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη αντίδραση του Νότη Σφακιανάκη στο Instagram και γιατί «κατέβασε» το προφίλ του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασιών συντηρήσεων και αποκαταστάσεων σε επιμέρους τμήματα του υφιστάμενου οδικού δικτύου του νησιού μας, προχώρησε στην εγκατάσταση στηθαίων ασφαλείας και στην τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία για τους οδηγούς που έχριζαν βελτίωσης για την αύξηση της οδικής ασφάλειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απότομη προσγείωση από τον ΠΟΥ την ώρα που υπάρχει υπεραισιοδοξία σε όλο τον πλανήτη. «Τα εμβόλια δεν σημαίνουν μηδενική Covid», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα δικαστήρια Νάξου στην Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 20χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον 69χρονο ξενοδόχο στη Σαντορίνη. Εισαγγελέας και Ανακριτής τον έκριναν προφυλακιστέο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τα εποχικά καταστήματα που θα ανοίξουν τη Δευτέρα (7/12).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή, οι νομοθέτες της ΕΕ κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία σχετικά με τον καταμερισμό των κονδυλίων για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες από τις χώρες της ΕΕ για το 2021-2027.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού» που καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. το 1985, η 5η Δεκεμβρίου έχει θεσπιστεί στην πατρίδα μας με το Ν.4029/11 ως «Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη». Οι 2.200 Έλληνες Εθελοντές Πυροσβέστες (γυναίκες και άνδρες), οι οποίοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δεκεμβριάτικο κρύο δεν μας έχει δείξει ακόμα τα παγερά του δόντια! Ο καιρός ωστόσο έχει ψυχράνει αρκετά και όλοι αποζητούμε γαστρονομικές ιδέες που αποπνέουν ζεστασιά και θαλπωρή.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos