Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Εμείς οι κάτοικοι και φίλοι του νησιού της Πάρου, συγκροτούμαι σήμερα 9/7/2020, μια ενεργό κίνηση με την επωνυμία «ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάθετε τι είναι αυτό που προσελκύει περισσότερο τα κουνούπια και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία κατασκοπευτικά CN-235 πέταξαν πάνω από το Αιγαίο - Δεν καταγράφηκε εμπλοκή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 09/07/2020, δηλώθηκαν πενήντα (50) επιπλέον κρούσματα, αναλυτικότερα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κι αν ο κορονοϊός είναι… ακόμη ανάμεσά μας; Η κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα από τις εξοργιστικές εικόνες χαλάρωσης που παρατηρούνται σε πολλές περιοχές της χώρας. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Μινωικές Γραμμές γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό το πρόγραμμα των δρομολογίων στις Κυκλάδες με το υπερσύγχρονο High Speed Catamaran SANTORINI PALACE, το οποίο θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στη γραμμή των Κυκλάδων, το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα γυναικεία μαγιό του φετινού καλοκαιριού θα είναι αυτά που θα λατρέψουν όλοι. Ανακάλυψε τώρα όλες τις νέες γραμμές τους και βρες αυτό που σου ταιριάζει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει τρία αυτοτελή εργαστήρια γλυπτικής, για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο «Το δέντρο της ζωής», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόθεση να προχωρήσουν σε προσλήψεις προσωπικού στον τομέα της Πληροφορικής μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, εκφράζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 17:37

Σταθερή πρωτιά για Πάρο απο το T+L

Σημαντική είναι η παρουσία της Ελλάδας στα καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά για το 2020, όπου σύμφωνα με τα εφετινά αποτελέσματα των βραβείων World’s Best Awards 2020 που παρουσιάζει το μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos