Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Με ανακοίνωσή της, η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo, γνωστοποιεί ότι η απόφαση να ανοίξει τα μαγαζιά της με click inside και click away στις κόκκινες περιοχές, τελικά, αποδείχθηκε “μη φιλική προς τους πελάτες” κι έτσι, προχωράει σε αναστολή λειτουργίας στις κόκκινες περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη μπροστά στα μάτια της γυναίκας του η οποία τον μετέφερε και στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέμα χρόνου είναι να επικρατήσει η βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού στη χώρα μας, εκτίμησε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα σπουδαίο έργο πνοής που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Νάουσας στον αλιευτικό και τουριστικό τομέα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διακομίστηκε σε νοσοκομείο καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε χαράδρα στην κορυφή του Μιτσικελίου στα Ιωάννινα εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο σημείο που είχε υποδείξει λίγο νωρίτερα πλήρωμα Canadair.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο Σωτήρης Τσιόδρας, με ειδικά γραφήματα παρουσίασε τον τρόπο που το τελευταίο διάστημα «κινείται» ο κορονοϊός και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για την Αττική
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 1151 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To κορίτσι  ήταν θετικό στον κορωνοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos