Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα (24/2) τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα που για ακόμα μια ημέρα παραμένουν σε σταθερά επίπεδα, όπως και οι θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.913, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόφωνη ήταν η εισήγηση για σκληρό lockdown σε Ναύπλιο και Αρκαδία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοχευμένες τοπικές τεχνικές εργασίες, πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο κτήριο του Δημαρχείου της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 19/2 συμμετείχαμε σε συνάντηση εκπροσώπων φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με πρωτοβουλία του Δημάρχου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς του νησιού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενδιαφέρουσα δείχνει η αποψινή βραδιά, αν και το… ρεύμα πέφτει σε δύο τινά, αναφορικά με τα του «σεντονιού»: τη Σίτι συνδυαζόμενη με το να μη δεχθεί γκολ από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ στην ουδέτερη Βουδαπέστη, και στα γκολ του ματς του Μπέργκαμο ανάμεσα σε Αταλάντα και Ρεάλ. Είναι όντως έτσι;

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-02-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου, προσπάθησε να διαφύγει αντιστεκόμενος σθεναρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-02-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 35 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραδιά Champions League και η σημερινή (24/02) με δύο αναμετρήσεις να ολοκληρώνουν την πρώτη φάση των "16"! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει για εσάς τρεις δυνατές επιλογές στοιχήματος από το σημερινό κουπόνι!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos