Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Μη χάσετε την Κυραική 20 Φεβρυαρίου 12:30 τη ζωντανή μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕ Πάρου – Α,Π.Ο Ελλάς Σύρου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Παροικίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 15.305 , εκ των οποίων 33 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υπερμεταδοτική σύμφωνα με τους επιστήμονες μετάλλαξη Όμικρον, σάρωσε και τη δική μας χώρα δίνοντας πρωτόγνωρα μεγάλους αριθμούς κρουσμάτων καθημερινά στην επικράτεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο πλησιάζει η Κυριακή, τόσο οι ποδοσφαιρικοί σφυγμοί σε Παριανούς παίκτες και φιλάθλους ανεβαίνουν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την 18-02-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 34χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 57 ετών, οι οποίοι προέβαιναν, κατά περίπτωση σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 15:30

Στοίχημα: Αιώνια πόλη των γκολ

Γεμάτο με σημαντικούς και ενδιαφέροντες αγώνες είναι το κουπόνι του Σαββάτου (19/02), που προσφέρουν επιλογές και για στοιχημα live.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την παράταση των αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εξωτερικού με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα προς περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει την τιμητική της στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, καθώς διεξάγονται 8 αναμετρήσεις. Η Έβερτον δοκιμάζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον, ενώ στο Μάντσεστερ η υπερηχητική Σίτι κοντράρεται με την Τότεναμ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 15:25

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos