Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 - Psts.gr

167 Εστιατόρια της Ελλάδας κατέκτησαν την κορυφή! Βραβεύτηκαν με τουλάχιστον ένα αστέρι (*) ποιότητας για το έτος 2022, μέσα από 7 ειδικές κατηγορίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι σημαίνει η κίτρινη κορδέλα ή ο κίτρινος φιόγκος που μπορεί να φορά ένας σκύλος κατά τη διάρκεια της βόλτας του;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα εντυπωσιακότατο μπλε «στολίδι» των θαλασσών, ένα πολυτελές μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που μαγνήτισε τα βλέμματα, το Azamara, κατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση, η γνωστή τραγουδίστρια κανόνισε τριήμερο πάρτι με τις φίλες της στο αγαπημένο της νησί

Κατηγορία LIFESTYLE

Η υπόθεση που αφορά την εκμετάλλευση του εστιατορίου beach bar Liasti και της ευρύτερης περιοχής ξεκινά από το 2014 - Ποιοι εμπλέκονται και τι ζητούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως επισημαίνει το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας, η πληθυσμιακή έξαρση των μωβ μεδουσών στο Αιγαίο έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2020 και αναμένεται να κρατήσει για περίπου 2 χρόνια ακόμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.190. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.442.963 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Ν. Αιγαίου – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουνΕθνική Εκδήλωση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του έργου DestiMED PLUS την Τρίτη 31/05/2022, 15:30-18:00,στο ξενοδοχείο RODOSPALACE

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμπερό το κουπόνι του Σαββάτου (28/05), καθώς φιλοξενεί τον σπουδαίο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  1. Η ανάγκη θωράκισης του Τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos