Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Και τώρα η ώρα της αλήθειας για τους δυο μονομάχους καθώς έκλεισαν οι κάλπες για τον β΄γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή (13.10.24).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, με τον υδράργυρο να σημειώνει μεγάλη πτώση και το θερμόμετρο θα δείξει κάτω από 20 βαθμούς Κελσίου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σημειωθεί η σημαντική μεταβολή της θερμοκρασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό κυκλοφορούν με ταχύτητα στους δρόμους της Αμερικής, αλλά το αν το κοινό θα εμπιστευτεί τα ρομποταξί παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νεαρός Καναδός ήδη αποκαλείται ως ο διάδοχος του Γουεμπανιαμά

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού πολυτελείας, οι προκλήσεις και η σημαντική θέση της Ελλάδας σε αυτόν τον τομέα είναι ορισμένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν στο 2ο Συνέδριο Τουρισμού Πολυτελείας που πραγματοποιείται στη Σαντορίνη στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εκλεπτυσμένο χιούμορ του παρουσιαστή και η ανανεωμένη κριτική επιτροπή στο μουσικό τάλεντ σόου

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή να είναι μειωμένη σε σχέση με τον α' γύρο της περασμένης Κυριακής (6/10).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos