Ετήσια εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου Καμαρών

24 Σεπτεμβρίου 2011 13:47

O Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών πραγματοποίησε στο χώρο του την ετήσια εκδήλωση (συνάντηση επικοινωνίας)  την περασμένη Παρασκευή

16 Σεπτεμβρίου.
Το βράδυ κύλησε ευχάριστα και σ' αυτό συνετέλεσαν αρχικά τα δύο βίντεο που προβλήθηκαν, προσφορά της ηλεκτρονικής εφημερίδας parianostypos.gr, το πρώτο με θέμα "Η Πάρος του χθές και η Πάρος από ψηλά" και το δεύτερο "Η διαδρομή της φλόγας των Special Olympics σε Πάρο και Αντίπαρο" και στη συνέχεια το μουσικό σχήμα από παριανούς καλλιτέχνες που με το έντεχνο ρεπερτόριό του και σε συνδυασμό με το παραδοσιακό πλέον κέρασμα και την προσέλευση των μελών και φίλων του Συλλόγου προσέφεραν μια ξεχωριστή βραδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του συλλόγου κάτοικοι των Καμαρών Πάρου διαμαρτυρήθηκαν επειδή δεν συζήτηθηκε επαρκώς το σοβαρό θέμα θορύβου που έχει προκύψει απο την δοκιμαστική λειτουργία των ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στην περιοχή των Καμαρών.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος κ.Χρήστος Βλαχογιάννης, οι  Αντιδήμαρχοι κ.Μάρκος Κωβαίος και κ.Παναγιώτης Κουτσουράκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.Κώστας  Μπιζάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γεώργιος Μπαρμπαρήγος, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αρχιλόχου κ.Γεώργιος Ρούσσος και Λευκών κ.Αποστόλης Παντελαίος, επρόσωποι φορέων πολιτιστικών συλλόγων καθώς η Πρόεδρος του Ανθέμιον Κυριακή Κοντογιώργη.

Το Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ, τους Παριανούς Καλλιτέχνες (θανάση Σουλιώτη, Κώστα Μακρυδάκη, Μιχάλη Τσουνάκη, Γιάννη Παρούση, Γιάννη Ξύδη, Γαρυφαλιά Γαβαλά, Γεωργία Κασσάρα), την Αρτοποιΐα – Ζαχαροπλαστική – Catering του Στέλιου Αλιπράντη, το Computer House του Κώστα Ροδίτη, τον Κώστα Μακρυδάκη για την ηχητική και όχι μόνο κάλυψη της βραδιάς καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Πάρος 19-09-11

Το Δ.Σ    {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos