Πανηγύρι Ζωοδ. Πηγής στο Άσπρο Χωριό

27 Απριλίου 2012 17:27

Με μεγάλη λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου έγινε και ο εορτασμός του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε ο μικρός εσπερινός και τελέστηκε αγιασμός στον μικρό Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και στην συνέχεια τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία στον μεγάλο Ι.Ν. Ανήμερα της εορτής μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση της ιερής εικόνας στήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι με φαγητά, εδέσματα και άφθονο κρασί τα οποία επιμελήθηκε ο πολιτιστικός σύλλογος «ΑΤΛΑΝΤΙΣ», ενώ τα παιδιά της χορευτικής ομάδας του Άσπρου Χωριού (τμήμα του Μουσικοχορευτικού συγκροτήματος Νάουσας) χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα με ζωντανή μουσική. Το πανηγύρι τίμησαν με την παρουσία τους κατά το διήμερο ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του Λιμ. Ταμείου κ. Στέφανος Γαβαλάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαρία Τριβυζά, και Παντελής Ρούσσος, οι Πρόεδροι των Τοπ. Κοινοτήτων Λευκών κ. Απόστολος Παντελαίος, Μάρπησσας κ. Αντώνης Ραγκούσης, και Αρχιλόχου κ. Γιώργος Ρούσσος, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, και πολύς κόσμος.

{vsig}aspro_xorio_zodoxou_pigis_20-04-12{/vsig}

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos