Πάρος: Ερωτικές νότες στο φεγγαρόφως

04 Σεπτεμβρίου 2012 02:15

Η Πάρος, γιόρτασε την Παρασκευή 31/08 την αυγουστιάτικη πανσέληνο με τον καθιερωμένο πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα θεσμό της ανοικτής προσέλευσης κοινού σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, το βράδυ της πανσελήνου.

Συγκεκριμένα, οι πύλες του αρχαιολογικού μουσείου της Παροικίας παρέμειναν ανοικτές και τον χώρο επισκέφθηκε πλήθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς της Παριανής Αρχαιότητας υπό την μαγευτική εξωτερική ατμόσφαιρα του άπλετου αυγουστιάτικου φεγγαρόφωτου.

Η όμορφη βραδιά, πλαισιώθηκε με νότες ερωτικών τραγουδιών, Ελλήνων και Ξένων Συνθετών, στη συναυλία που δόθηκε στον αύλιο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου υπό την συνδιοργάνωση της ΚΔΕΠΑΠ ΚΑ΄Εφορεία Προιστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου να δεσπόζει στον Παριανό ουρανό, τα ερωτικά ακούσματα της συναυλίας από τους Αντώνη Πρέκα, Νίκη Χασάπη και David Salihi στο πιάνο, ταξίδεψαν το κοινό στη συγκίνηση και το όνειρο των ευγενέστερων ανθρώπινων συναισθημάτων.

Το parianostypos.gr σας μεταφέρει τις μαγευτικές στιγμές της όμορφης αυτής βραδιάς.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos