8η Μικρασιατική Συνάντηση Πάρου

04 Σεπτεμβρίου 2012 03:03

Με αφορμή την επέτειο των 90 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή και τον εορτασμό του Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης, σας καλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Άσπρο Χωριό που έχουν ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΩΡΑ 20:00 μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ME ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΠΡΩΙ ΩΡΑ 07: 30 π.μ. Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ κ.κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΟΛΥΒΩΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΑ 20:00 μ.μ «8η Μικρασιατική Συνάντηση Πάρου»

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» σε συνεργασία με το Μουσικοχορευτικό συγκρότημα και την Χορωδία Νάουσας Πάρου, και την ΚΔΕΠΑΠ σας προσκαλούν στην 8η Μικρασιατική Συνάντηση Πάρου με την συμμετοχή για φέτος και της χορευτικής ομάδας του Μικρασιάτικου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ» Νέας Λαμψάκου Ευβοίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ενοριακού Ναού Άσπρου Χωριού και θα παρουσιαστούν δρώμενα, χοροί και τραγούδια της Μικράς Ασίας, της Ίμβρου, και της Πάρου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

-ΕΝΟΡΙΑ ΑΣΠΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» ΑΣΠΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

-ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

-Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos