Εορταστικό παζάρι συλλόγου Γυναικών Νάουσας

06 Δεκεμβρίου 2012 17:06

Πιστός στο ραντεβού του με τις εορταστικές εκδηλώσεις ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου, διοργανώνει, για μία ακόμα φορά, Παζάρι.

Το Παζάρι φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 από τις 11:00 έως τις 18:00, στην Πλατεία της Νάουσας και θα συμμετέχουν με δικούς τους πάγκους σύλλογοι και φορείς. Παράλληλα θα υπάρχουν κεράσματα, μουσική και χορός.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Θα υποδεχτούμε τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα δεχτεί τα παιδιά το σπιτάκι του, αλλά θα έχουμε κι άλλες πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Φέρτε την παρέα και το κέφι σας, για να περάσουμε όμορφα αλλά και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί -όπως κάθε χρόνο- σε ανθρώπους και οικογένειες με μεγάλη ανάγκη.

Σας περιμένουμε.

Καλές Γιορτές με Υγεία, Προσωπική και Οικογενειακή Προκοπή και Ευτυχία. Και του χρόνου.

Β) ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ανήμερα των Θεοφανίων, 6 Ιανουαρίου 2013 στις 18:00 στην αίθουσα του Αγίου Αθανασίου. Επίσης θα γίνει απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos