X.O.N: 25 Χορευτικά Βήματα

06 Μαρτίου 2013 16:56

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ξεκινάει τον εορτασμό των 25 χρόνων από την ίδρυσή του με "25 Χορευτικά Βήματα", μια μουσικοχορευτική παράσταση που θα παρουσιάσει

το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα του Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας", στη Νάουσα, στις 20.00. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τη Μυτιλήνη, τη Σάμο, τα μικρασιατικά παράλια, τα Κύθηρα και την Κεφαλονιά. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν χορευτές από όλα τα τμήματα του ομίλου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν οι Ελένη Τριώδα & Μαρουσώ Κονταράτου. Τους χορευτές θα συνοδεύσουν οι μουσικοί Μανώλης Δελέντας (βιολί), Μανώλης Σιφναίος (λαούτο), Νίκος Αρκουλής (κιθάρα) & Γιώργος Τάλλαρος (κρουστά), ενώ τα τραγούδια θα ερμηνεύσει η Αγγελική Σκιαδά. Γενική είσοδος: 4 ευρώ.

Ο ΧΟΝ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να τον τιμήσουν με την παρουσία τους στο ετήσιο ανοιξιάτικο ραντεβού τους με την πλούσια ελληνική παράδοση.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos