Κινηματογραφική Λέσχη ΑΜΕΣ "ΝΗΡΕΑΣ" - "Το μερίδιο των αγγέλων" - Την Παρασκευή 8/03 στον Αρχίλοχο

06 Μαρτίου 2013 17:18

Με την τελευταία ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Κεν Λόουτς "Το μερίδιο των αγγέλων" (The Angels' Share) ολοκληρώνονται οι προβολές για την περίοδο 2012 - 2013

για την Κινηματογραφική Λέσχη του Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας". Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, στις 19:00, στην αίθουσα του συλλόγου, στη Νάουσα. To σενάριο είναι του Πολ Λάβερτι και πρωταγωνιστούν οι Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν.

Υπόθεση: Όταν ο Ρόνι, ένας νεαρός από τη Γλασκώβη, αγκαλιάζει για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του Λιουκ, ορκίζεται να του εξασφαλίσει μια καλύτερη μοίρα από τη δική του. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα καθώς ο νεοφώτιστος πατέρας εκτός από καταδικασμένος σε 300 ώρες κοινωνικής εργασίας για διάφορες αξιόποινες πράξεις, είναι εγκλωβισμένος στον κλοιό της ανεργίας και του περιθωρίου. Για καλή του τύχη όμως ανακαλύπτει ότι διαθέτει μια χαρισματική όσφρηση που του επιτρέπει να διακρίνει την υφή και τα αρώματα του ουίσκι κι έτσι του δίνεται η ευκαιρία που ζητούσε για να αλλάξει τη ζωή του.


Την Παρασκευή 8/3/13 στις 20:45 Η Κινηματογραφική Λέσχη του <<Αρχιλόχου>> παρουσιάζει την ταινίαThe Angels' Share

Κωμωδία | 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101'

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν

Ο νεαρός Ρόμπι, μικροαπατεώνας που πρόκειται σύντομα να γίνει πατέρας, καταδικάζεται από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία και καταδιώκεται από μπράβους που τον απειλούν. Η γευσιγνωστική ικανότητά του, μια ετερόκλητη παρέα κι ένα πανάκριβο μαλτ ουίσκι όμως θα του δώσουν μια απρόσμενη διέξοδο.

This Friday at "Archilochos Hall" 8/3/13 20:45

Narrowly avoiding jail, new dad Robbie vows to turn over a new leaf. A visit to a whisky distillery inspires him and his mates to seek a way out of their hopeless lives.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos