Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας

21 Μαρτίου 2013 23:49

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου, πιστός στο ετήσιο ανοιξιάτικο ραντεβού που έχει εδώ και χρόνια καθιερώσει, παρουσίασε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 παραδοσιακούς

χορούς και τραγούδια από τη Μυτιλήνη, τη Σάμο, τα μικρασιατικά παράλια, τα Κύθηρα και την Κεφαλονιά σε μια μουσικοχορευτική παράσταση με τον τίτλο "25 Χορευτικά Βήματα", στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ, στη Νάουσα. Με την εκδήλωση αυτή, την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας είχαν οι Ελένη Τριώδα & Μαρουσώ Κονταράτου, ο παριανός σύλλογος ξεκίνησε να γιορτάζει τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του. Σχετικές αναφορές έκαναν στην αρχή και το τέλος της εκδήλωσης η πρόεδρος Κατερίνα Σιφναίου και η γραμματέας Ανθούλα Θεοδωράκου, αντίστοιχα.

Συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι χορευτές από όλα τα τμήματα του ομίλου, με τη μουσική συνοδεία των Μανώλη Δελέντα (βιολί), Μανώλη Σιφναίου (λαούτο), Νίκου Αρκουλή (κιθάρα) & Γιώργου Τάλλαρου (κρουστά), και την Αγγελική Σκιαδά στο τραγούδι. Ο κόσμος, που γέμισε την ειδικά διακοσμημένη για την περίσταση με αφίσες και φωτογραφίες από όλη την πορεία του ΧΟΝ αίθουσα, απόλαυσε το πλούσιο πρόγραμμα των χορών και σιγοψιθύρισε τα πολλά και διασκεδαστικά αποκριάτικα τραγούδια που ακούστηκαν. Το κλείσιμο, με όλους τους χορευτές επί σκηνής, έγινε φυσικά με παριανούς αγέρανους.

{vsig}xon-21-03-13{/vsig}

Το ΔΣ του ΧΟΝ ευχαριστεί την ΚΔΕΠΑΠ για την εκτύπωση της αφίσας και το δανεισμό τριών γυναικείων ενδυμασιών, την Ειρήνη Τσιράκη, που σχεδίασε το σκηνικό, τη Σταματίνα Τσουνάκη, που ετοίμασε την αφίσα (πάνω σε ιδέα της Μ. Κονταράτου), την Ασπασία Κωβαίου, που έκανε το αποκριάτικο μακιγιάζ των μικρών χορευτών, τον Κωνσταντίνο Κοπιτόπουλο, που επιμελήθηκε το φωτισμό, και το ΝΗΡΕΑ για τη χρήση της αίθουσας.

Ευχές σε όλους για καλή Σαρακοστή!

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos