×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου τιμήθηκε για την προσφορά της στην διατήρηση της παράδοσης στην Πάρο

15 Ιουλίου 2013 15:27

Μια γυναίκα με πάθος για την παράδοση , η κα Μαρία Αναγνωστοπούλου συζ. Πέτρου, τιμήθηκε από τα μέλη και τους φίλους του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» κατά

τη διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης την Κυριακή 14 Ιουλίου, στη Νάουσα. Τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά της στο Συγκρότημα με τις εξαιρετικές της δημιουργίες στις παραδοσιακές φορεσιές, τα θεατρικά κοστούμια αλλά και τις στολές της Χορωδίας Νάουσας.

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου είναι ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από μεθοδικότητα, αγάπη για το ράψιμο και πίστη στην παράδοση. Για πολλά χρόνια στηρίζει όλες τις δράσεις του και ρούχα της έχουν φορέσει πολλοί άνθρωποι από όλη την Πάρο , που συμμετέχουν στις πολιτιστικές δράσεις του Συγκροτήματος.

Στην εποχή μας είναι λίγοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την κοινωνική προσφορά και η αγαπημένη μας θεία Μαρία είναι ένας απ' αυτούς σε πείσμα των καιρών που οδηγούν όλο και περισσότερους συμπολίτες μας προς την ιδιώτευση και το ατομικό συμφέρον. Το Ναουσαίικο Συγκρότημα τιμά πάντα τους ανθρώπους που το στηρίζουν και μέσα από την δράση του προσφέρουν στο λαό της Πάρου. Ίσως μόνο έτσι το νησί μας μπορεί να πορευτεί προς το μέλλον.
{vsig}mousikoxoreutiko-15-07-13{/vsig}

Η βράβευση έγινε με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του νέου δημιουργήματος της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, που ήταν σειρά από παραδοσιακές φορεσιές της Σάμου. Οι λαμπερές Σαμιώτικες φορεσιές εντυπωσίασαν τους χορευτές όπως και οι χοροί που ακολούθησαν. [Φωτο]

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκαν και χοροί της Θράκης και των Μεγάρων ενώ έγινε αφιέρωμα στον Παριανό Γάμο.

Για την επιτροπή
Υπαπαντή Ρούσσου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos