Παρουσίαση του "Αφιερώματος στο Μάνο Λοΐζο" από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου στην Αντίπαρο

17 Ιουλίου 2013 12:20

Η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας παρουσίασε για μία ακόμα φορά το αφιέρωμα στις μελωδίες και τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, αυτή τη φορά στην Αντίπαρο

τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013. Προσκεκλημένη του Δήμου Αντιπάρου & της Κ.Ε.Δ.Α. εμφανίστηκε στον πολύ όμορφο χώρο του "Κάστρου" της Αντιπάρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την γιορτή της Αγ. Μαρίνας. Χάρισε μια πολύ όμορφη βραδιά στους πολλούς κατοίκους κι επισκέπτες της Αντιπάρου, που ήρθαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της χορωδίας και τους μουσικούς Γιάννη Κατσαρό (μπουζούκι), Λουκά Μοστράτο (φυσαρμόνικα) και Μιχάλη Τσουνάκη (κιθάρα), για το αποτέλεσμα, για την συνεχή τους προσπάθεια και τους ευχόμαστε δύναμη και καλή συνέχεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθύνουμε στους υπεύθυνους της χορωδίας, γι' αυτήν τουλάχιστον την εκδήλωση, Γιάννη Κατσαρό και Μένεγο Μαύρη, που όλο το χειμώνα δούλεψαν με τα μέλη της για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε, επίσης, το Δήμο Αντιπάρου και την Κ.Ε.Δ.Α. για την πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos