Πάρος, Νάουσα: Εορτασμός για τα Εννιάμερα της Παναγίας (Βίντεο)

23 Αυγούστου 2013 15:27

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, η Νάουσα αποτελεί το επίκεντρο των εορτασμών της Πάρου για τα Εννιάμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Σήμερα το πρωί, 23 Αυγούστου, μετά τη λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,τελέστηκε παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών αρχών, η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας. Η περιφορά της ιερής εικόνας στους δρόμους της Νάουσας, διήλθε από τα σοκάκια, το

λιμανάκι, την πλατεία για να καταλήξει και πάλι στο ναό. Πολύς κόσμος συμμετείχε στον θρησκευτικό εορτασμό, ακολουθώντας την διαδρομή της ιερής εικόνας,ενώ για το βράδυ έχουν προγραμματιστεί γιορταστικές μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την καθιερωμένη

πλέον αναβίωση του κουρσάρικου δρώμενου από νέους του νησιού.
Το parianostypos.gr, βρέθηκε το πρωί της 23ης Αυγούστου στη Νάουσα, και κατέγραψε με την κάμερά του εικόνες από τον θρησκευτικό εορτασμό και την λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας τα οποία σας παρουσιάζει σε βίντεο.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

{vsig}naoussa-eniamera-23-08-13{/vsig}


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos