×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, για 5η συνεχή χρονιά, οι εορταστικές εκδηλώσεις της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Αγκαιριά

17 Σεπτεμβρίου 2013 16:45

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, για 5η συνεχή χρονιά, οι εορταστικές εκδηλώσεις της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Αγκαιριά και την Αλυκή που όπως κάθε χρόνο έκλεισαν τον κύκλο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του χωριού.

Ανήμερα της γιορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού μετά την Θ. Λειτουργία και την λιτανεία όπου συμμετείχε και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λευκών, στο προαύλιου του Ιερού Ναού προσφέρθηκαν ως κέρασμα φρεσκομαγειρεμένα ρεβίθια από τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου και παραδοσιακή κριθαροκουλούρα και σταφύλι από την εκκλησιαστική επιτροπή.

Το βράδυ της ίδιας μέρας στο λιμανάκι της Αλυκής πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση στην οποία συμμετείχαν το Χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σκόπας ο Πάριος» , και το φιλοξενούμενο στο νησί μας συγκρότημα από το νησί της Λέρου του μορφωτικού Πολιτιστικού συλλόγου «η Άρτεμης» . Το πρόγραμμα πλαισίωσε το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, πρόεδροι κοινοτήτων ,εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νησιού μας και πλήθος κόσμου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμο Πάρου ,την ΚΔΕΠΑΠ, τον Πρόεδρο και τα μέλη της τοπικής κοινότητας Αγκαιριάς ,όλους τους επαγγελματίες του χωρίου μας για την οικονομική ενίσχυση, τον Χαράλαμπο Αντύπα για τη χορηγία του, τους Γιώργο και Κατερίνα Νίκα για την επιμέλεια της εκδήλωσης, το σύλλογο καταλυμάτων Αλυκής και ιδιαίτερα την πρόεδρο, κα Σταυρούλα Τρίχα για την παροχή δωρεάν διαμονών στο φιλοξενούμενο συγκρότημα, τον χορευτικό όμιλο Νάουσας Πάρου για την παροχή στολών, το πρακτορείο Ερκυνα travel, τον κο Δημήτρη Καλαποδά για την φωτογράφιση, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ fm, το parianostypos.gr για την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και όλα τα ΜΜΕ του νησιού για την προβολή των εκδηλώσεών μας, τον Στέφανο και Γιακουμίνα Σκανδάλη για την προσφορά τους, την πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής κα Μαρία Χανιώτη για την βοήθειά της και τέλος όλους τους εθελοντές που πάντα στέκονται δίπλα μας σε κάθε δράση του συλλόγου μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos