×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Συλλόγου Γυναικών Νάουσας

19 Μαρτίου 2014 12:00

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας ανακοίνωσε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Νάουσα το επόμενο χρονικό διάστημα...

Α) ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 20:00 στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας» στη Νάουσα θα ανεβεί, για μία μόνο βραδιά, και μετά από αποδοχή από τους συντελεστές, της πρόσκλησης του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας, η θεατρική παράσταση με το έργο: «Η Παρεξήγηση» του Αλμπέρ Καμύ, σε σκηνοθεσία Μοσχούλας Κοντοσταύλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Σας περιμένουμε.

Β) ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ 2014 και ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά τις «Βραδιές Θεάτρου».

Φέτος θα παρουσιαστούν τα έργα: «Ο Καφενές της Μαρίκας» της Αγγελικής Παπαναστασίου - Τριπολιτσιώτη, και «Ένα Ηλιόλουστο Πρωϊνό» των Serafin και Joaquin Quintero, και τα δύο σε σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας» στις 5, 6 και 27 Απριλίου στις 20:00.

Επίσης μέλη της Θεατρικής Ομάδας θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώνεται με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου» στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας» την Πέμπτη 27 Μαρτίου.

Γ) ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Η δασκάλα κα Σοφία Πιτσικάλη και οι μαθητές του «Εργαστηρίου Ψηφιδωτού» του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, σας προσκαλούν στην έκθεση με έργα τους, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου - Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 και ώρες από 10:00 - 13:00 και από 17:30 - 20:00, στην Αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.

Την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014 στις 12:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos