Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Πρόκειται για μικρό δορυφορικό απορριμματοφόρο όχημα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, χωρητικότητας 4m³, με σύστημα συμπίεσης τύπου πρέσας, της εταιρείας Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε..

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Π. Κουρουπλή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Ολομέλεια-Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου, η οποία εξέλεξε την νέα Συντονιστική Γραμματεία που αποτελείται (αλφαβητικά) από :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κυκλάδων ο Δήμος Φολεγάνδρου και το Γυμνάσιο Φολεγάνδρου προκηρύσσουν αγώνα δρόμου με την επωνυμία Folegandros Chora Races ο οποίος θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έχει τελειώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και το μόνο που νοιώθω είναι ντροπή! Ντρέπομαι που είμαι μέλος του. Ντρέπομαι που συμμετέχω σε κάτι που άλλοι θα το χαρακτήριζαν φαρσοκωμωδία, άλλοι αρρωστημένη κατάσταση και άλλοι κοροϊδία. Εγώ θα το χαρακτηρίσω ντροπή, αφήνοντας για εσάς όλα τα ανωτέρω. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ" Ν.Ν. 57, 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία θα αυξηθεί στο 23% από τον Σεπτέμβριο», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός επικρατείας, προσθέτοντας πως το «μέτρο θα είναι προσωρινό μέχρι να πάρει ανάσα η οικονομία της Ελλάδας». Λίγη ώρα αργότερα πάντως, ανασκεύασε τις δηλώσεις του σημειώνοντας πως ήθελε να πει 13%, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, αφού υπήρξαν πολλές αντιδράσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο στοίχημα της Αθήνας και του δημάρχου της Γιώργου Καμίνη είναι ο μετασχηματισμός της σε σύγχρονη πρωτεύουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο νήμα βρίσκονται πλέον οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, ενώ επικρατεί πυρετός παρασκηνιακών διαβουλεύσεων σε όλα τα επίπεδα, με στόχο επίτευξη συμφωνίας στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, τη Δευτέρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας με τον Ευρωπαίο Επόπτη Προστασίας Δεδομένων, Giovanni Buttarelli, είχε ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Πέτρος Χριστόφορου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos