Πάρος: H Παροικία φόρεσε τα γιορτινά της! (Φωτό + Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2014 17:19

Με την καθιερωμένη πλέον φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Παροικίας το απόγευμα της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε και επίσημα η γιορταστική περίοδος για την πρωτεύουσα της Πάρου.

Το φετινό δέντρο στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής, εντυπωσιακό αλλά και διαφορετικό από άλλες χρονιές, φωταγωγήθηκε από το Δήμαρχο Πάρου κ. Κωβαίο αλλά και τον Πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ κ. Μαρινόπουλο.

Στο όμορφο και ζεστό χριστουγεννιάτικο περιβάλλον που είχε στηθεί στην πλατεία, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το γιορτινό κλίμα απολαμβάνοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Δήμου Πάρου ενώ οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες με χαρά έλαβαν δώρα από τον Άϊ – Βασίλη.

Το «χιόνι» που έπεφτε στη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπλήρωσε ευχάριστα το χριστουγεννιάτικο σκηνικό δημιουργώντας την παραμυθένια εικόνα των γιορτών που εξακολουθεί να μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Μεγάλη ήταν πάντως και η προσέλευση του κόσμου το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου αφού για πρώτη φορά εορταστικά δρώμενα μεταφέρθηκαν εντός του παραδοσιακού οικισμού γεγονός που όπως αποδείχθηκε αγκάλιασε ο κόσμος με την παρουσία του.

Το psts.gr, κατέγραψε σε φωτογραφίες και βίντεο τις ωραίες στιγμές της εκδήλωσης στην Παροικία τις οποίες και σας παρουσιάζει.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Παραδοσιακός οικισμός Σάββατο 13/12

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos