Νέα του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας - Ο ΧΟΝ στη Σμύρνη

07 Ιουνίου 2015 17:43

Τη Σμύρνη επισκέφθηκε και πάλι ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου 2015 , για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις του Δήμου Καρσίγιακα (Κορδελιό) με αφορμή την ολοκλήρωση των μαθημάτων των χορευτικών του για την περίοδο 2014-15.

Αυτή τη φορά η παριανή αποστολή αποτελούνταν κυρίως από μέλη της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, καθώς και χορεύτριες και χορευτές της ομάδας παραστάσεων. Ο ΧΟΝ ήταν το τιμώμενο συγκρότημα στην κεντρική εκδήλωση υπό τον τίτλο "Ιki hasret, bir vuslat ", που έγινε στο ανοιχτό θέατρο του Καρσίγιακα στις 30 Μαΐου στην περιοχή Μποστάνλι.

Οι παριανές χορεύτριες και χορευτές χόρεψαν μπροστά σε 3500 θεατές χορούς των Κυκλάδων και άλλων περιοχών της χώρας, σε ένα πρόγραμμα με την καλλιτεχνική επιμέλεια της χοροδιδασκάλου Ελένης Τριώδα. Μουσική έπαιξαν και τραγούδησαν ο Μανώλης Δελέντας (βιολί), ο Κίμων Ξύγκης και η Ιωάννα Χρυσανθοπούλου. Όπως και στην περσινή εμφάνιση του ΧΟΝ στo ίδιο θέατρο, χορευτές και από τα δύο γκρουπ χόρεψαν μαζί χασάπικο και harmandali. Η εμφάνιση καλύφθηκε εκτενώς από τα τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνο, ενώ ιδιαίτερα θερμές ήταν και οι σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Η φιλοξενία ήταν όπως πάντα υποδειγματική, ενώ τα μέλη μας μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης και να επισκεφθούν την αρχαία Πέργαμο αλλά και τη Φώκαια.

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos