Ένας διαφορετικός Τροβαδούρος θα παρουσιαστεί στις Λεύκες της Πάρου

21 Αυγούστου 2016 02:12

test1

test2

test2

Ο Τζουσέπε Βέρντι με το “IL TROVATORE”, την δημοφιλέστερη ίσως όπερα του, δημιούργησε ένα αρχέτυπο μελόδραμα του Ρομαντισμού. Μουσικές μελωδίες, άριες, ντουέτα δημιούργησαν μια από τις σπουδαιότερες όπερες της εποχής του.


Μια όπερα απαιτήσεων, αφού μόνο οι κορυφαίοι του είδους θα μπορούσαν να σταθούν επάξια στους ρόλους που ο Βέρντι δημιούργησε. Αυτή τη φορά ο Πάνος Λουμάκης και η Φανή Παλιούρα θα προσπαθήσουν να έρθουν πιο κοντά στην θεατρική βάση του έργου, απογυμνώνοντας της από τα περιττά. Η φωνή συναντάει το σώμα και οι χωρίς όρια μεγαλειώδεις πράξεις της όπερας συναντούν την θεατρική αντίσταση. Μια μη ρεαλιστική εκδοχή του «IL TROVATORE”, η οποία με την συνοδεία των ήχων ενός πιάνου, θα προσπαθήσει να διακρίνει τα αισθήματα και τα συναισθήματα που δεν θα ειπωθούν ποτέ. Η φωτιά θα παλέψει με το ψυχρό φεγγάρι, σε μια μάχη που μόνο ηττημένους και πόνο μπορεί να φέρει.

Συντελεστές:

Μανρίκο – Χρήστος Δεληζώνας

Λεονόρα – Ελλη Αναστασοπούλου

Κόμης Ντι Λούνα – Νικόλαος Καραγκιαούρης

Ατσουτσένα – Φωτεινή Αθανασάκη

Μουσική Διδασκαλία, Διεύθυνση, Πιάνο – Πάνος Λουμάκης

Αφηγητής – Φανή Παλιούρα

Σκηνοθεσία – σκηνικά – κοστούμια – φωτισμοί Φανή Παλιούρα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos