Ξεσήκωσαν την παραλία της Παροικίας Πάρου οι «παρελαύνοντες» τυμπανιστές! (Βίντεο)

01 Ιουλίου 2017 14:00

Το μεγάλο πλήθος της πολυάνθρωπης γνωστής μπάντας Μπαταλά, σήκωσε στο πόδι την παραλία της Παροικίας την Παρασκευή το βράδυ 30 Ιουνίου!

Τρακόσια περίπου άτομα της πολυεθνικής μπάντας, ενδεδυμένα με κόκκινες μπλούζες έκαναν τον ήχο των τυμπάνων που κρατούσαν να χτυπήσει... κόκκινο από το παίξιμό τους!

Ο ρυθμός τους, έντονος, εκτονωτικός, απόλυτα ξεσηκωτικός, και ακούραστος για πολλή ώρα και οι ιδιότυποι αυτοί μουσικοί άκρως εντυπωσιακοί και χαρούμενοι από την φοβερή υπαίθρια ηχηρή συναυλία τους, έδωσαν τον τόνο του κεφιού στην παραλία!
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι τυμπανιστές της γνωστής μπάντας, είναι εκπαιδευμένοι στα κρουστά και διαμένοντας σε camping των διαφόρων περιοχών και χωρών που επισκέπτονται, δίνουν εξαιρετικές, ιδιότυπες μουσικές παραστάσεις ως... ακτιβιστές της μουσικής δημιουργίας.


Με τον πρωτότυπο ήχο και την ιδιαίτερη παρουσία τους έχουν γίνει δημοφιλείς παγκοσμίως ως ... εναλλακτικοί μουσικοί που έχουν να προτείνουν ένα εναλλακτικό είδος μουσικής παράστασης, απλής και άμεσης, που μιλά απευθείας στην καρδιά του κόσμου!
Οι Μπαταλά, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Πάρο. Φέτος όμως ξεπέρασαν σε ζωντάνια κάθε άλλη φορά! Χωρισμένοι σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν από τις δύο άκρες της παραλίας της Παροικίας και υπό την καθοδήγηση των μαέστρων τους, συναντήθηκαν και ενώθηκαν περίπου στο κέντρο της παραλιακής οδού «απογειώνοντας» το ρυθμικό παίξιμο και κέφι τους, προσφέροντας παράλληλα ένα μοναδικό είδος καλοκαιρινής διασκέδασης σε όσους τυχερούς είχαν την χαρά να τους ακούσουν!

Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στην ηχητική τους «παρέλαση» είχαν την ευκαιρία απολαύσουν το μοναδικό θέαμα και την ιδιαίτερη μουσική που πρόσφεραν για μια ακόμη φορά σε υπαίθριο περιβάλλον!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos