×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/simple_image/prodromos-revithi-29-07-17
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Μουσική παράσταση αφιερωμένη στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι στις Λεύκες Πάρου!

28 Ιουλίου 2017 22:17

Μια ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση – αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι θα παρουσιαστεί στις Λεύκες Πάρου υπό τη διοργάνωση της ΚΔΕΠΑ Πάρου και του Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών.

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 21:00. Ο Αστέριος Ρήγας και η εξαιρετική ορχήστρα του, θα ταξιδέψουν το κοινό σε ακούσματα αθάνατα στο χρόνο, σε τραγούδια –σταθμούς που σφράγισαν την πορεία της ελληνικής μουσικής, σε μουσικές συνθέσεις ανεπανάληπτες και διαχρονικές που συντροφεύουν από τότε που γράφτηκαν μέχρι και σήμερα το κοινό και παραμένουν ζωντανές στο χρόνο!

Μη χάσετε την εξαιρετική αυτή συναυλία και το ταξίδι στις νότες του ρεμπέτικου και λαϊκού μουσικού πολιτισμού με πλοηγό καταξιωμένους καλλιτέχνες!
Και επειδή στις ορεινές Λεύκες το καθαρό αεράκι ανοίγει την όρεξη, ολοκληρώστε τη βραδιά σας δειπνώντας στον top γαστρονομικό προορισμό των Λευκών, στο εστιατόριο «Αγνάντιο».

Υπέροχη θέα, φιλικό περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση και λαχταριστές απολαύσεις ζουμερών κρεατικών όπως μπριζόλες, ψητά σούβλας, κοκορέτσι, κλέφτικο και κοντοσούβλι, σας περιμένουν για να τα γευτείτε σε αυτό το εξαιρετικό εστιατόριο που ξεχωρίζει στις Λεύκες!
Εδώ και είκοσι χρόνια το «Αγνάντιο» προσφέρει στους πελάτες του το καλύτερο.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos