Πάρος: Μια υπέροχη μουσική βραδιά φιλόξενης ψυχαγωγίας προς τιμήν των Ερασιτεχνικών Θιάσων του Αιγαίου (Βίντεο)

13 Οκτωβρίου 2017 15:01

Μια όμορφη βραδιά μουσικής ψυχαγωγίας, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο Porto Paros προς τιμήν των φιλοξενούμενων στην Πάρο θιάσων που μετέχουν στην 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο νησί.

Το γνωστό συγκρότημα έντεχνης μουσικής «Έμμελον», παρουσίασε ένα αφιέρωμα στο σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση πραγματοποιώντας μια μουσική και τραγουδιστική αναδρομή σε αγαπημένες μελωδίες και αθάνατα τραγούδια του μεγάλου δημιουργού. Η μελωδική συναυλία που συγκίνησε και «ταξίδεψε» το κοινό σε διαχρονικά μονοπάτια του καλού ελληνικού τραγουδιού, άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις τον κόσμο που την παρακολούθησε και σιγοτραγούδησε μερικά από τα «διαμάντια» του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και αποτελούν πια, μέρος της σύγχρονης μουσικής ελληνικής κληρονομιάς.


Σημειώνεται ότι στο ξενοδοχείο Porto Paros το οποίο και προσέφερε τη μουσική βραδιά, απολαμβάνουν τη διαμονή τους οι ηθοποιοί των θιάσων που μετέχουν στο Φεστιβάλ της Πάρου.



Όμορφη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσίαση από το «Έμμελον» του μελοποιημένου ποιήματος του κ. Βασίλειου Καρποδίνη - ιδιοκτήτη του Porto Paros - με τίτλο «Χαμένες Πατρίδες» το οποίο αναφέρεται, όπως δηλώνει άλλωστε και ο τίτλος του, στον ελληνικό ξεριζωμό από τη Μικρά Ασία.

Το βράδυ κύλησε όμορφα, οι φιλοξενούμενοι θίασοι απόλαυσαν την μουσική διαδρομή τους στις μελωδίες του Δήμου Μούτση και το συγκρότημα «Έμμελον» καταχειροκροτήθηκε από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos