Καρφίτσα δεν πέφτει στις αίθουσες που φιλοξενούν τις θεατρικές παραστάσεις στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ε.Θ.Α

13 Οκτωβρίου 2017 14:41

Ασφυκτικά γεμίζουν κάθε βράδυ οι αίθουσες που φιλοξενούν τις θεατρικές παραστάσεις στο νησί της Πάρου, στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου.

Αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και των ερασιτεχνών ηθοποιών ενώ διανύουμε την 8η ημέρα της μεγάλης αυτής γιορτής του Θεάτρου.


Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα παρουσιάστηκε από την «Θεατρική Σκηνή των Παραλόγων» στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου της Νάουσας το «Χαμάμ Γυναικών» της Νελ Ντον.
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε η αίθουσα του ΑΜΕΣ Νηρέα που παρουσιάστηκε «η Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου από την δεύτερη θεατρική ομάδα που εκπροσωπεί το νησί της Πάρου τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχίλοχο».
Η τελευταία παράσταση της ημέρας «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» παρουσιάστηκε στον πολυχώρο του ΕΠΑΛ Παροικίας από τον «Απόλλων Σύρου».

Οι δύο ερασιτέχνες ηθοποιοί που απέδωσαν με έξοχο τρόπο το ρόλο τους καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό το οποίο και για αρκετή ώρα επευφημούσε τους δύο άντρες στη λήξη της παράστασης.



Τα άτομα που απαρτίζουν τους θιάσους, έχουν καταλύσει στο εξαιρετικό ξενοδοχείο «Porto Paros» κοντά στις Κολυμπήθρες και σίγουρα απολαμβάνουν μια ευχάριστη εμπειρία διαμονής σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Ο κόσμος του ερασιτεχνικού θεάτρου του Αιγαίου και όχι μόνο που βρίσκεται στην Πάρο αυτές τις ημέρες, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μοναδικές στιγμές ανάπαυλας στα εξαιρετικά καταστήματα της Πάρου που προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες γεύσης και χαλάρωσης σε υπέροχο περιβάλλον.
Ένα από αυτά είναι το καφεποτοπωλείο «ΠΙΝΟΚΛΗΣ» στην παραλία της Παροικίας με παραδοσιακές μεζεδολιχουδιές, τοπικά νησιώτικα ποτά, παρείστικη ατμόσφαιρα, ρετρό διακόσμηση και φιλική εξυπηρέτηση σε ένα χαλαρωτικό όμορφο περιβάλλον.

Επισκεφθείτε επίσης το All day café – Restaurant «ΡΟΔΙ» στην παραλία της Παροικία για ποιοτικά πιάτα, γλυκίσματα από αγνά υλικά ή χαλαρωτικό καφεδάκι σε ένα προσεγμένο περιβάλλον με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Παροικίας.
Στο Ballo Café – Bar & Sushi Bar επίσης, θα απολαύσετε πρωτότυπες γεύσεις και πιάτα υψηλής γαστρονομικής ταυτότητας, εξαιρετικό σούσι, φανταστικά cocktails σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με καλή μουσική και μοναδική θέα.

Για ζουμερές τώρα ολόφρεσκες κρεατολιχουδιές ψημένες στα κάρβουνα, επισκεφθείτε το «Μπριζολάδικο» στην παραλία της Παροικίας, το ψητοπωλείο της παραδοσιακής κρεατοφαγίας με την φιλική εξυπηρέτηση και την ευγενική φιλοξενία.

Αν βρεθείτε στις Λεύκες, μην παραλείψετε να απολαύσετε λαχταριστά κρεατικά μεγάλης ποικιλίας όπως μπριζόλες, ψητά σούβλας, κοκορέτσι, κλέφτικο και κοντοσούβλι στο περίφημο «Αγνάντιο» το εστιατόριο με την μοναδική θέα και τα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα που το κάνουν top προορισμό στις Λεύκες Πάρου.

Για τη διαμονή σας επιλέξτε το ξενοδοχείο Poseidon of Paros στην Χρυσή Ακτή και ζήστε μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης σε ένα ξενοδοχείο – κόσμημα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, δίπλα στη θάλασσα με μαγευτική θέα, άνεση, πολυτέλεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για όλα τα γούστα και για οικογενειακές διακοπές σε έναν επίγειο παράδεισο νησιώτικης φιλοξενίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos