Ο μοναδικός Μπάμπης Στόκας δίνει συναυλία στην Πάρο!

17 Νοεμβρίου 2017 15:37

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση καλλιτέχνη. Μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής ο Μπάμπης Στόκας έχει σημαδέψει με την πολύχρονη μουσική του διαδρομή τη νεότερη ελληνική σκηνή, χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων τριάντα περίπου χρόνων.

Ταλαντούχος, ποιοτικός, αστείρευτος, δυναμικός και τρυφερός μαζί, με σπουδαία φωνή και ξεχωριστή ερμηνεία, ο Μπάμπης Στόκας είναι αναμφίβολα από τους πιο ολοκληρωμένους μουσικούς καλλιτέχνες της γενιάς του που έχουν κατακτήσει το ελληνικό κοινό εδώ και χρόνια.

Με συμμετοχές επίσης σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών και συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς έλληνες καλλιτέχνες, ο Μπάμπης Στόκας έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο καταξιωμένους δημιουργούς με ζηλευτή πορεία στο χώρο του πενταγράμμου.

Η Πάρος έχει την ξεχωριστή τιμή και χαρά να τον απολαύσει σε μια μοναδική συναυλία που θα δοθεί στην Παροικία στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑ.Λ στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2017.



Η συναυλία αυτή με τίτλο «Μ΄αγγίζεις και χαμογελάς» - που αποτελεί στίχο από την επιτυχία του Μπάμπη Στόκα «Υπομονή» - υπόσχεται να ταξιδέψει το παριανό κοινό σε νεότερες και παλαιότερες επιτυχίες του σπουδαίου καλλιτέχνη που έχει αφήσει στο στίγμα του στο ελληνικό πεντάγραμμο και συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με την αστείρευτη δημιουργικότητά του.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ξεχωριστή αυτή συναυλία στην Πάρο!
Είσοδος 20 €

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos