Πάρος: Εγκαινιάστηκε ως συναυλιακός χώρος η Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία με την ξεχωριστή συναυλία του Μπάμπη Στόκα

18 Νοεμβρίου 2017 14:30

Με τη συναυλία ενός καταξιωμένου μουσικού δημιουργού, του Μπάμπη Στόκα, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου η λειτουργία της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑ.Λ ως συναυλιακού χώρου στην Παροικία της Πάρου.

Όλα λειτούργησαν άψογα, ο χώρος της Αίθουσας που κατασκευάστηκε σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για τη φιλοξενία πολιτιστικών γεγονότων γέμισε σχεδόν. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, τίμησαν με την παρουσία τους τη συναυλία του Μπάμπη Στόκα απολαμβάνοντας ένα όμορφο μουσικό ταξίδι σε τραγούδια διαχρονικά και αγαπημένα από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι σήμερα.

Το κοινό καταχειροκρότησε τους μουσικούς και τον Μπάμπη Στόκα που με την χαρακτηριστική ερμηνευτική του δεινότητα «απογείωσε» τα περίφημα κομμάτια που τραγούδησε αποσπώντας τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Με το γνωστό δυναμισμό του αλλά και το συναίσθημα που χαρακτηρίζει την ιδιαίτερη μουσική του, ο Μπάμπης Στόκας καθήλωσε το κοινό «γεμίζοντας» με την ξεχωριστή παρουσία του τη μουσική σκηνή σε μια συναυλία – σταθμό για το νησί χάρη στη μουσική της ποιότητα και ζωντάνια.

Όσοι απόλαυσαν το Μπάμπη Στόκα το βράδυ της Παρασκευής στην Πάρο, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία από έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του που μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες μουσικής και ερμηνευτικής ποιότητας με ιδιαίτερο αποτύπωμα και διαχρονικότητα που τις κάνει να ξεχωρίζουν και να τραγουδιούνται από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια με αμείωτο ενθουσιασμό

Σημειώνεται ότι η πραγματοποίηση της εξαιρετικής αυτής συναυλίας στο νησί, έγινε υπό τη διοργάνωση του Α.Ο. Πάρου και την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου, της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π και του Δήμου Πάρου.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos