Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Αιγαιογραφίες» στην Χρυσή Ακτή της Πάρου (Βίντεο + Φώτο)

09 Ιουλίου 2018 21:39

Μια σπουδαία ομαδική εικαστική έκθεση εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο Gallery του ξενοδοχείου Poseidon of Paros σε συνεργασία με την ART WAY.


Μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών, παρουσιάζουν στο πλαίσιο της έκθεσης υπό τον τίτλο «Αιγαιογραφίες» εικαστικές δημιουργίες, εμπνευσμένες από το υπέροχο, απολλώνιο φως του Αιγαίου οι οποίες αποτυπώνουν εικόνες, μνήμες και εικαστικά σύμβολα που «αιχμαλωτίζουν» την ιδιαιτερότητα του Αρχιπελάγους.

Πάνω στους λευκούς καμβάδες ζωντανεύει παραστατικά το πνεύμα του Αιγαιακού χώρου που φιλοξένησε λαούς και πολιτισμούς μέσα στο διάβα της ιστορικής διαδρομής. Τα εικαστικά καλλιτεχνήματα της έκθεσης, συμπυκνώνουν δημιουργικά και απαθανατίζουν για πάντα με πνοές χρωμάτων τη μοναδικότητα του Αρχιπελάγους λουσμένου από το σαγηνευτικό του φως.

Η σημαντική αυτή έκθεση, θα διαρκέσει από 7 – 16 Ιουλίου 2018 και θα φιλοξενείται στην πολυτελή αίθουσα Gallery του υπέροχου ξενοδοχείου Poseidon of Paros Resort & Spa το οποίο αποτελεί κόσμημα κυκλαδίτικης παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και κατάλυμα υψηλής αισθητικής στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.



Βρισκόμενο δίπλα στη θάλασσα, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα με διαμερίσματα σε μια έκταση 22 στρεμμάτων, έχει άμεση πρόσβαση στην διάσημη, καταγάλανη παραλία της Χρυσής Ακτής.
Το παραδεισένιο Poseidon of Paros με την ειδυλλιακή θέα στο απέραντο γαλάζιο, είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 4 αστέρων της Πάρου και συνδυάζει πολυτελείς υπηρεσίες και κορυφαίες ανέσεις με την γαλήνια ξεκούραση μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον νησιώτικης φιλοξενίας.
Πισίνες, παιδότοποι, Spa, γήπεδο τένις, γυμναστήριο και πολλές άλλες δυνατότητες δραστηριοτήτων μέσα σε μια μαγευτική, ήρεμη ατμόσφαιρα, καθιστούν το Poseidon of Paros ιδανικό προορισμό τόσο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών όσο και για οικογενειακές διακοπές.

Ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής και απολαύστε αξέχαστες διακοπές μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και απόλυτης χαλάρωσης στο υπέροχο από όλες τις απόψεις Poseidon of Paros Resort & Spa στη Χρυσή Ακτή της Πάρου!


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos