Μια "θάλασσα" από κόσμο για τον υπέροχο Παντελή Θαλασσινό στις Λεύκες Πάρου! (Βίντεο + Φωτό)

01 Αυγούστου 2018 16:38

Η βραδιά της Δευτέρας 30 Ιουλίου ήταν ειδυλλιακή στο Ανοιχτό Θέατρο των Λευκών και έγινε πραγματικά μαγευτική όταν ο υπέροχος τραγουδοποιός και τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός πήρε το μικρόφωνο για να ταξιδέψει το κοινό με τη βελούδινη φωνή του και την αισθαντική ερμνηνεία του σε πελάγη έντεχνης μουσικής ευαισθησίας και μοναδικής τρυφερότητας.

Το Θέατρο ήταν κατάμεστο από κόσμο με πολλούς από το κοινό να έχουν "καταλάβει" ακόμα και τα πιο απίθανα σημεία του χώρου του προκειμένου να απολαύσουν την θαυμάσια συναυλία ενός δημιουργού που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στενούς δεσμούς αγάπης με την Πάρο και λατρεύεται από τον κόσμο του νησιού όσο λίγοι καλλιτέχνες.



Πολλά αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια πλέον τραγούδια του ερμήνευσε ο Παντελής Θαλασσινός στη συναυλία ενώ προς τέλος τραγούδησε επιτυχημένα κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα μιας "θάλασσας" από κόσμο που είχε κατακλύσει το Θέατρο.

Οι στιγμές μοναδικές! Το μουσικό ταξίδι του αγαπημένου Παντελή Θαλασσινού "ανέβασε" τον κόσμο από τη σκηνή του Θεάτρου Λευκών μέχρι τ΄αστέρια του παριανού ουρανού! Καθηλωτική μαγεία, ατμοσφαιρικό πάθος, ταξιδιάρικη διάθεση και ρομαντισμός εκλυόμενος από την μουσική ποιότητα, "δόνησαν" τις συναυλιακές στιγμές με το κοινό να σιγοτραγουδά και να συμμετέχει ολόθερμα σε μια "αποπλάνηση" νου και ψυχής! Μια όντως ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση για την Πάρο, μια θαυμάσια βραδιά!

 





 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos