Η Πάρος....πήγε Σίφνο και εντυπωσίασε με τον εναρκτήριο χορό της στο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας!

07 Σεπτεμβρίου 2018 18:23

Με μια μεγάλη παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση έκλεισε η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας στη Σίφνο το βράδυ της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου.


Και η Πάρος ήταν εκεί! Συμμετέχει όπως κάθε χρόνο με αντιπροσωπεία μαγείρων, φέτος όμως άνοιξε και την αυλαία της εναρκτήριας πρώτης βραδιάς, χορευτικά, εντυπωσιάζοντας τον πολύ κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση!

Χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή της εκδήλωσης, ενδεδυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές και ενθουσίασαν το κοινό! Πατροπαράδοτοι νησιώτικοι χοροί και σκοποί της Πάρου ήχησαν στη Σίφνο ενώ ακολούθησαν μουσικές και χορευτικές εκτελέσεις από την Ισπανία, την Λέρο, τον Πόντο, την Αμοργό και την Κύπρο.

Δυναμική είναι κι εφέτος η παρουσία της Πάρου στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές" με τους χορούς της να ξετυλίγουν το νήμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Αρτεμώνα, οι οποίες, όπως κάθε χρόνο συνδυάζουν γαστρονομία και λαϊκή νησιωτική παράδοση με έξοχο τρόπο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos