Ευχαριστίες Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχιλόχου Πάρου

22 Δεκεμβρίου 2019 14:32

Μετά από επιμονή και πολλές προσπάθειες πέρασε στην Ιστορία και το φετινό 28ο Παζάρι του «Αρχίλοχου». Όλες αυτές οι εκδηλώσεις με την ποικιλία τους, τις εκπλήξεις και την ανάδυση της χαράς


που τόσο ανάγκη την έχουμε όλοι δεν θα μπορούσε να έχουν γίνει χωρίς τους εθελοντές και τους χορηγούς. Εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν απ' τη μεγάλη αυτή γιορτή, είπαν μαζί μας τα κάλαντα, τραγούδησαν μαζί μας, έπαιξαν με τα παιδιά, έσφιξαν ο ένας το χέρι του άλλου, έλαβαν οξυγόνο αναζωογόνησης και βρήκαν καινούριο κέφι. Ανάμεσά μας ήταν οι Τρεις Μάγοι, μερικοί ευαίσθητοι τους ξεχώρισαν, τους έσφιξαν το χέρι, ζωή και όνειρο είναι ένα, η φαντασία θέλει καλή καρδιά και μουσική και αυτό προσπαθούμε χρόνια τώρα.

-Ευχαριστούμε λοιπόν ιδιαιτέρως πολύ όλους τους χορηγούς και να είναι βέβαιοι ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται χωρίς αυτούς, έβαλαν το χεράκι τους, είναι δικό τους το Παζάρι.

-Το Παζάρι είναι και των εθελοντών, χωρίς αυτούς δεν πάμε πουθενά, χωρίς την γνώση και την φαντασία τους δεν θα τα καταφέρναμε. Ευχαριστούμε λοιπόν ιδιαιτέρως και αυτούς όλους.

-Ευχαριστούμε και όλους όσους έλαβαν μέρος με τον ένα ή τον άλλον τρόπο και βοήθησαν αποφασιστικά σε όλη αυτήν την τελετουργία. Γίναμε περισσότερο φίλοι, ήρθαμε πιο κοντά, βρήκαμε κι άλλους τρόπους για τη χαρά, γνωρίσαμε καινούρια πρόσωπα.

Το αστέρι των μάγων, οι μάγοι οι ίδιοι με τις μυρωδιές τους μαζί σας, ο καινούριος χρόνος με μπόλικη και πιο θαρραλέα αγάπη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Στέλιος Γκίκας

Προς τα μέλη του «Αρχίλοχου» και όλους τους Παριανούς.

Ευχόμαστε οι Τρεις Μάγοι του φετινού Παζαριού να φέρουν αληθινό φως στη ζωή σας, να το αρπάξουν απ' το άστρο το λαμπρό που τους οδήγησε όπως ο Προμηθέας άρπαξε τη φωτιά και την έφερε πεσκέσι στους ανθρώπους κρυμμένη μέσα στο βλαστό του κουφάρδηκα. Υγεία, χαρά, τύχη καλή για τον καινούριο χρόνο. Ειρήνη για όλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Στέλιος Γκίκας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos