Μια όμορφη, ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις Καμάρες Πάρου!

22 Δεκεμβρίου 2019 14:08

Οι Καμάρες υποδέχτηκαν φέτος τα Χριστούγεννα διοργανώνοντας μια ζεστή και όμορφη γιορτινή εκδήλωση για τα παιδιά, στο χώρο του Συλλόγου Καμαρών (πρώην Δημοτικό Σχολείο) το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου.

Αφορμή για διασκέδαση και χαρά στο πνεύμα των Άγιων Ημερών ήταν για τους πολλούς λιλιπούτειους συμμετέχοντες η Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Τα παιδιά παρακολούθησαν προβολή ταινίας, έπαιξαν ενθουσιασμένα σε ένα διαδραστικό παιχνίδι που τους μετέτρεψε σε… ζαχαροπλάστες και υποδέχτηκαν με χαρά τον Αη – Βασίλη που τους μοίρασε δώρα! Οι γλυκές παιδικές φωνούλες και τα χαμόγελα περίσσεψαν στην άψογα διοργανωμένη από το Σύλλογο Καμαρών εκδήλωση που έκανε τα προσωπάκια να λάμπουν!

Επίσης, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα πλημμύρισαν την γεμάτη θαλπωρή αίθουσα, ενώ τόσο στα παιδιά όσο και στους μεγάλους που τα συνόδευαν, προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα και λιχουδιές!

Και του χρόνου!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos