Πάρος – Deck Paros Festival: Το πιο ανατρεπτικό live ever! «Χείμαρρος» επί σκηνής ο Πάνος Μουζουράκης στην πιο αυτοσχεδιαστική συναυλία! (Βίντεο)

09 Αυγούστου 2022 23:47

Ήταν μια ανατρεπτική live μουσική παράσταση γεμάτη αυτοσχεδιασμούς και εκπλήξεις!

Ήταν ένα απίστευτης ενέργειας show με πρωταγωνιστή επί σκηνής τον Πάνο Μουζουράκη που τραγούδησε, αστειεύτηκε, «έπαιξε» με το κοινό, γεμάτος αυθορμητισμό και ενέργεια!

Η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Deck Paros Festival, στην Νάουσα στο Deck Bar Restaurant, το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου και δεν έμοιαζε με καμία άλλη!

{https://www.youtube.com/watch?v=DXfYR6Rdga4}

 

 

deck 25

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αεικίνητος και σε φοβερά κέφια, κατέβαινε συχνά από τη σκηνή και βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό, έβγαζε φωτογραφίες μαζί του και το αγκάλιαζε, ενώ με απίστευτο χιούμορ μιλούσε με έξυπνες ατάκες μαγνητίζοντας την προσοχή του!

Τραγούδησε εξαιρετικά επιτυχημένα τραγούδια του ρεπερτορίου του με τον δικό του μοναδικό τρόπο παρακινώντας τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί του, και ήταν γενικά χειμαρρώδης και απολαυστικός σε όλα του. Ο χαρισματικός στην επικοινωνία Πάνος Μουζουράκης, γοήτευσε το κοινό της Πάρου που είχε την ευκαιρία να τον απολαύσει σε ένα live καθηλωτικό και ιδιότυπο σαν αυτά που μόνο ο ίδιος ο καλλιτέχνης ξέρει να χαρίζει στον κόσμο του!

deck 28

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/399031252330820}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/5310946805691748}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/741611927103770}

{https://www.instagram.com/tv/ChAseFzFr9G/?utm_source=ig_web_copy_link}

@parianostypos Deck Paros Ffestival με συναυλία του πολυτάλαντου Πάνου Μουζουράκη! #greece #mouzourakis #paros #παρος #foryou #summer2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

@parianostypos Deck Paros Ffestival με συναυλία του πολυτάλαντου Πάνου Μουζουράκη! #μουζουρακης #greec #ellada #summer #summer2022 #paros #παρος ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos