Πάρος – Deck Paros Festival: O κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου και η μελωδική παρέα του «έρχονται» για μια μουσική παράσταση μαγείας και συγκινήσεων!

17 Αυγούστου 2022 21:08

Ο κορυφαίος μουσικός και τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου με σημαντικό δημιουργικό αποτύπωμα στην έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται στο Deck Paros Festival, για να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και όμορφα τραγούδια, οδηγώντας μας στα γεμάτα συναισθήματα μονοπάτια της υψηλής αισθητικά μουσικής του ποιότητας και αξίας.

«Ένα φως αναμμένο» έχει τίτλο η μουσική του παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 21:30, και ο καταξιωμένος δημιουργός θα πλαισιώνεται σε αυτήν, από την υπέροχη λαϊκή φωνή της Βίκυς Καρατζόγλου, του Βύρωνα Τσουράπη αλλά και την δυναμική, πολύχρωμη μπάντα του Ευγενείς Αλήτες.

deck 012

Ο τίτλος του live είναι δανεισμένος από τη τελευταία του δημιουργία, ένα υπέροχο κομμάτι με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι οπτικοποιημένο δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου, που αναδεικνύει για ακόμη μια φορά το εύρος του μοναδικού του ταλέντου να επιτυγχάνει μαγευτικούς, δημιουργικούς συνδυασμούς της μουσικής τέχνης.

{https://www.youtube.com/watch?v=iogZgIWVVjA}

Τραγούδια της δισκογραφίας του σπουδαία, που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που μας έχουν σημαδέψει, αλλά και εμβληματικά ξένα και ελληνικά κομμάτια - καρπός της συνδυαστικής δεξιοτεχνίας του Νίκου Πορτοκάλογλου θα παρουσιαστούν επί σκηνής, με τον ιδιαίτερο, μοναδικό τρόπο που ο ίδιος ο τραγουδοποιός τα παρουσιάζει και στην τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί».

Ραντεβού λοιπόν με τη γιορτινή μουσική παράσταση του Νίκου Πορτοκάλογλου που υπόσχεται να μας «ταξιδέψει» στο όνειρο ενός γεμάτου συναισθήματα μουσικού κόσμου!

Να είμαστε όλοι εκεί! Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, 21.30

ΣΤΟ DECK PAROS FESTIVAL

DECK BAR RESTAURANT, ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΠΕΡΙ, ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

Μία γιορτινή παράσταση, αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

portokaloglou poster 740px

NίκοςΠορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα

Βίκυ Καρατζόγλου: φωνή,

Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα, φωνή

Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή

Χρήστος Παπαδόπουλος: κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή

Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos