Πάρος – Deck Paros Festival: Η Πάρος έτοιμη να υποδεχτεί τη συναυλία του κορυφαίου τραγουδοποιού Νίκου Πορτοκάλογλου!

19 Αυγούστου 2022 15:38

Μια συναυλία – σταθμός «έρχεται» στο πλαίσιο του Deck Paros Festival!

Ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τη μελωδική παρέα του που απαρτίζεται από τους Βίκυ Καρατζόγλου και Βύρωνα Τσουράπη καθώς και τη δυναμική μπάντα Ευγενείς Αλήτες, έρχονται για ένα live μαγείας και συναισθημάτων, ένα μουσικό «ταξίδι» στα ομορφότερα τραγούδια της δισκογραφίας του Νίκου Πορτοκάλογλου και όχι μόνο!

«Ένα φως αναμμένο» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης δανεισμένος από πρόσφατη μουσική δημιουργία του τραγουδοποιού ο οποίος εκτός των δικών του αγαπημένων κομματιών που όλοι έχουμε τραγουδήσει, θα ερμηνεύσει και εμβληματικά ξένα και ελληνικά τραγούδια συνδυάζοντας δημιουργικά στοιχεία της μουσικής του τέχνης.

Δευτέρα 22 Αυγούστου λοιπόν στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, για ένα μαγευτικό ταξίδι στον μουσικό κόσμο του Νίκου Πορτοκάλογλου, για μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και συναισθήματα με τα κορυφαία τραγούδια της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής! Να είμαστε όλοι εκεί!
DECK BAR RESTAURANT, ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΠΕΡΙ, ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

portokaloglou poster 740px

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos