Πάρος – Deck Paros Festival – Συναυλία Νίκου Πορτοκάλογλου: Ένα «ταξίδι» σε μουσικές μαγευτικές! (Βίντεο)

25 Αυγούστου 2022 14:25

Ένα εκπληκτικό live με τον σημαντικό τραγουδοποιό και μουσικό Νίκο Πορτοκάλογλου πραγματοποιήθηκε στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, στο πλαίσιο του Deck Paros Festival, το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου.

Οι μαγικές μουσικές του γεμάτες συναίσθημα αλλά και δυναμισμό, τα ωραιότερα τραγούδια της 40χρονης πορείας του ως δημιουργού,   ερμηνεύτηκαν επί σκηνής μαγεύοντας το κοινό που τραγουδούσε μαζί του ακούσματα που έχουν συντροφεύσει τις στιγμές μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα «ταξίδι» σε ονειρεμένες μελωδίες, αγαπημένες και διαχρονικές, ήταν η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου ο οποίος μαζί με τους Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρωνα Τσουράπη και την μπάντα Ευγενείς Αλήτες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό συνδυάζοντας έξοχη σκηνική παρουσία με μοναδική ερμηνευτική δεινότητα!

Η όμορφη βραδιά πλημμυρισμένη από τις νότες του έντεχνου μουσικού κόσμου του Νίκου Πορτοκάλογλου, ενθουσίασε το κοινό που καταχειροκρότησε τον δημιουργό και τη μελωδική παρέα του!

{https://www.youtube.com/watch?v=jaL33OB5OPQ}

deck 200

Πάρος – Deck Paros Festival: Ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης «έρχεται» για να μας μαγέψει και να μας ξεσηκώσει!

DECK XATZHGIANNHS 300X250

deck 203

deck 204

deck 205

{https://www.instagram.com/tv/Chkrc3hl6YX/?utm_source=ig_web_copy_link}

@parianostypos Deck Paros Festival: Η μαγευτική συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου! #greece #summer #summer2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos