Πάρος – Deck Paros Festival: Η top συναυλιακή εμπειρία στο νησί! – Ζήσε τη κι εσύ τώρα! (Βίντεο)

27 Αυγούστου 2022 16:12

Πολλά λέγονται και γράφονται για συναυλίες καλλιτεχνών. Λίγες είναι όμως εκείνες που χαράσσονται ανεξίτηλα στη μνήμη για το κλίμα τους, τη χαρά και μαγεία που προσφέρουν!

Στην Πάρο έχει κανείς την ευκαιρία να ζήσε μια top συναυλιακή εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη στο Deck Paros Festival. Στον υπέροχο χώρο του Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, καλλιτέχνες πρώτης γραμμής όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Νίκος Πορτοκάλογου, μας χάρισαν ήδη ανεπανάληπτες live βραδιές επί σκηνής και τα καλύτερα έρχονται…

{https://www.youtube.com/watch?v=pirDVy-QJtc}

Δευτέρα 29 Αυγούστου ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι κοντά μας!

Ζήσε τώρα κι εσύ τη μαγεία του συναυλιακού γεγονότος στο Deck Paros Festival, στο ονειρεμένο Φεστιβάλ της Πάρου που ξέρει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο να «ταξιδεύει» το κοινό σε ακουστικές και οπτικές εμπειρίες μοναδικές! Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις ένα με τον πιο όμορφο κόσμο συναισθημάτων σε μια ψυχαγωγική εμπειρία ανεπανάληπτη, στο Deck Paros Festival! To απόλυτο Φεστιβάλ του φετινού καλοκαιρού στην Πάρο είναι εδώ και σε περιμένει!

XATZHGIANNHS poster 740px

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos