Πάρος – Deck Paros Festival: Ρ. Μόρφη – Γ. Γιοκαρίνης – Ν. Ζιώγαλας – Γ. Μηλιώκας – Λ. Παπαδόπουλος επί σκηνής! «Έρχεται» η top συναυλία του καλοκαιριού!

02 Σεπτεμβρίου 2022 16:45

Μια συναυλία γεμάτη αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής «έρχεται» στο Deck Paros Festival!

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, στις 8:30 μ.μ., η χαρισματική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη, με την ικανότητά της να ελίσσεται μοναδικά ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το πάθος και το μπρίο της πάνω στη σκηνή, το συναίσθημα που μεταδίδει και τις τόσο ξεχωριστές λάτιν διασκευές της σε λαϊκά τραγούδια, υπόσχεται να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη βραδιά διασκέδασης!

Μεγάλος Διαγωνισμός: 5νθήμερες διακοπές στη Νάξο - Όλα πληρωμένα!

Το ίδιο βράδυ, από τις 10:30 μ.μ. «καταφθάνουν» για μια μουσική παράσταση ροκ έμπνευσης, οι θρύλοι της ελληνικής ροκ σκηνής, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος. Οι «αιώνιοι έφηβοι» με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες που σημάδεψαν τα νεανικά μας χρόνια, καλύτεροι παρά ποτέ, έρχονται για να μας ξεσηκώσουν με τις ροκιές τους, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους, σε ένα ανατρεπτικό live γεμάτο μουσική, χιούμορ και εκπλήξεις!

Ραντεβού την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, για μια μουσική παράσταση – σταθμό, για ένα live ξεχωριστό, μοναδικό και ανεπανάληπτο!

DECK MORFI 360X500

gerolykoi poster 740px

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos