Πάρος: Μια μαγευτική βραδιά μουσικής με τον Πέτρο Κλαμπάνη και την Αρετή Κετιμέ στο Πάρκο Πάρου (Βίντεο)

23 Αυγούστου 2023 02:18

Τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικοί, οι Πέτρος Κλαμπάνης, η Αρετή Κετιμέ, ο Θωμάς Μελετέας και ο Ziv Ravitz, οδήγησαν το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου στο θέατρο Αρχίλοχος του Πάρκου Πάρου, σε ένα μαγευτικό, πρωτότυπο, αυθεντικό και ατμοσφαιρικό μουσικό «ταξίδι»!

Παρουσιάζοντας το project «Tora Collective» του συνθέτη Πέτρου Κλαμπάνη, ένα ευρηματικό και ιδιαίτερο σύνολο μουσικής και ηχοχρωμάτων που παντρεύει μοναδικά την ελληνική παράδοση με τον κόσμο της σύγχρονης jazz, πραγματοποίησαν μια ονειρική μουσική παράσταση ποιότητας και πρωτοτυπίας που ενθουσίασε το κοινό.

Η Αρετή Κετιμέ, μάγεψε με τη φωνή της, ενώ οι Θωμάς Μελετέας στο ούτι, ο Πέτρος Κλαμπάνης στο μπάσο και στα live electronics και ο Ziv Ravitz στα drums «απογείωσαν» τον ήχο επιβεβαιώνοντας το γιατί το album «Tora Collective» βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία Traditional Ethnics Music από τα Βραβεία Μουσικοκριτικών της Γερμανίας.

Κάτω από τα αστέρια του παριανού ουρανού, οι σαγηνευτικές μουσικές του «Tora Collective» πήραν μια μοναδική διάσταση ατμοσφαιρικότητας κάνοντας τη συναυλιακή βραδιά άκρως μαγευτική!

{https://www.youtube.com/watch?v=GZWYYSUbPTI}

parko ketime 101

parko ketime 103

parko ketime 104

parko ketime 105

 

@parianostypos Συναυλία Πέτρου Κλαμπάνη – Αρετής Κετιμέ «Tora Collective» Live στο Πάρκο Πάρου #paros #νησιά €κυκλάδες #παρκοπαρου ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos