Φρυκτωρίες 2024 - Πάρος

20 Ιουνίου 2024 11:57

Tην Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στις 7:00μ.μ. στην Στέρνα, στη Βίγλα, στις Κουκουναριές, στο βουνό του Κανονιού, στον Παλιόπυργο, στο Νησί του Οικονόμου, στα Βιγλάκια Λάγγερης, ακριβώς για ένα κλάσμα του χρόνου, η επικοινωνία μεταξύ μας και με τα άλλα νησιά θα γίνει με έναν αρχαίο τρόπο.

Θα αναβιώσουν και φέτος οι Φρυκτωρίες, ένα σύστημα επικοινωνίας με φρυκτούς (πηγές φωτιάς) για την μετάδοση ενός προκαθορισμένου, συνήθως, μηνύματος σε μακρινή απόσταση.

Στα σημεία θα πάμε χωρίς αυτοκίνητο, πεζοπορώντας, μια διαδρομή από τα σημεία συνάντησης (πατήστε για οδηγίες), ώστε να απολαύσουμε κατά το δυνατό την αυθεντικότητα της στιγμής.

Επιλέξτε την διαδρομή και το σημείο ενδιαφέροντός σας, πάρτε το παγούρι σας, κατάλληλα παπούτσια και καλή διάθεση και σας περιμένουμε να περιπλανηθούμε στις φρυκτωρίες, στις βίγλες και στα υψώματα του Κόλπου της Νάουσας, του Κόρφου.

Κεντρική οργάνωση

Φρυκτωρίες ΣΙΦΝΟΣ 2024

Οργάνωση για την Πάρο

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ
Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελά
Κοινοτικό Διαμέρισμα Νάουσας Πάρου
Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου Ναϊας
Πάρκο Πάρου
Περιπατητές Πάρου
Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου
Σωματείο Φίλων Πάρκου Πάρου
Χορευτικός Όμιλος Νάουσας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos